Кримінал
Привласнила майже 8 тис. грн.: Поліцейські повідомили про підозру ексначальниці відділення «Укрпошти» в Запоріжжі

Привласнила майже 8 тис. грн.: Поліцейські повідомили про підозру ексначальниці відділення «Укрпошти» в Запоріжжі

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що впродовж трьох місяців - з березня до травня 2022 року начальниця одного з відділень поштового зв’язку в Запоріжжі, зловживаючи своїм службовим становищем, привласнювала гроші, призначені для виплати пенсій. Загалом їй вдалося заволодіти майже 8 тис. грн.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

До відділу поліції №4 (Комунарський) Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області звернулась 79-річна запоріжанка та повідомила, що навесні цього року не отримувала пенсійних виплат.

Правоохоронці провели низку заходів та з’ясували, що пенсія заявниці нараховувалась у встановленому порядку, але до адресата так і не надходила.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури оголосили 34-річній зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За скоєне фігурантці загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте також: В Дніпрі чоловіки затримали грабіжника, який вирвав сумку у жінки;

2022-12-28 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин