Кримінал
Працював в багатоповерхівці: В Запоріжжі поліція викрила законспірований ігровий зал

Працював в багатоповерхівці: В Запоріжжі поліція викрила законспірований ігровий зал

Законспірований ігровий зал діяв у одному з приміщень житлової багатоповерхівки в Дніпровському районі Запоріжжя. Правоохоронці викрили клуб, комп'ютерну техніку з доступом до симуляторів гральних апаратів вилучили. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Гральний заклад викрили працівники сектору спеціальної поліції спільно зі слідчими Запорізького РУП. «Клуб любителів азартних ігор» функціонував у режимі конспірації – двері зачинені, розпізнавальні вивіски чи реклама відсутні. Біля входу встановлені камери відеоспостереження, за допомогою яких працівники закладу ідентифікували постійних клієнтів та запускали їх до зали.

На момент огляду в приміщені перебували шестеро відвідувачів та два адміністратори. Була ввімкнена комп’ютерна техніка, до якої через Інтернет в онлайн-режимі надавався доступ до симуляторів ігрових автоматів. Заклад працював без дозвільних документів на організацію та проведення вказаного бізнесу.

Вилучену техніку - 15 комп’ютерів, 5 камер відеоспостереження, 2 роутери, 4 маршрутизатори, пристрій для перевірки банкнот, 2 ретранслятори та машинку для друку чеків – направлено до експертної установи для проведення судової комп’ютерно-технічної експертизи.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Відносно відвідувачів складені адміністративні матеріали за ч.1 ст.181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Досудове розслідування за фактом злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.

Читайте також: Проспект Пушкіна у Дніпрі може стати проспектом Лесі Українки: деталі;

2022-11-11 09:25:00
true
Відео Дня








Архів Новин