Кримінал
Пожалів безхатченка та запросив до себе жити: Запорізькі поліцейські розкрили вбивство мешканця Вільнянська

Пожалів безхатченка та запросив до себе жити: Запорізькі поліцейські розкрили вбивство мешканця Вільнянська

31-річний потерпілий мешкав сам. На початку зими він пожалів безхатченка та запросив жити до себе в будинок. На Різдво, 7 січня, під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого квартирант схопив ніж та близько 40 разів вдарив ним свого опонента.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Увечері 14 січня на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що у будинку виявив свого 31-річного пасинка без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення №2 (Вільнянське) Запорізького районного управління поліції, керівництво терпідрозділу поліції, працівники управління карного розшуку, кінологічна служба та криміналісти.

Під час огляду тіла правоохоронці виявили ножове поранення.

Поліцейські опитали сусідів, знайомих, родичів потерпілого та встановили, що потерпілий мешкав сам. На початку зими він запросив жити до себе в будинок безхатченка. А 7 січня під час п’янки чоловіки посварились: квартирант схопив ніж та близько 40 разів вдарив ним власника оселі.

Одразу після вчинення жорстокого злочину фігурант з місця події втік. На його пошук за допомогою інтернету було зорієнтовано громадськість.

Менш ніж за добу пильні мешканці с. Матвіївка Запорізького району повідомили оперативникам про незнайомця, який ззовні підпадав під орієнтування.

Наразі під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Пошук на місцевості: В Кам’янському волонтери шукають 20-річного Микиту Долженкова;

2023-01-17 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин