Події
Кримінал
Заробив собі 8 років: у Запоріжжі крадій обікрав сплячого господаря

Заробив собі 8 років: у Запоріжжі крадій обікрав сплячого господаря

Мешканець Запоріжжя обікрав чоловіка, з яким разом вживав алкоголь. Останній заснув після застілля, а зловмисник викрав будівельні інструменти, телефон та банківську карту. З картки за 2 дні він встиг витратити понад 18 тис грн. Про це повідомили у ГУНП у Запорізькій області.

У постраждалого були викрадені бензиновий тример, бензопила, зварювальний апарат, болгарка, електронасос, мобільний телефон та банківська картка.

«Працівники кримінальної поліції перевірили осіб, судимих за аналогічні злочини, провели оперативно-розшукові заходи і встановили особу зловмисника, причетного до злочину. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Чоловік вже мав кримінальний досвід та притягався до відповідальності за вчинення крадіжки та пограбування. На цей час слідчим за погодженням з Шевченківською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Правоохоронці Кривого Рогу вилучили наркотики на 4 мільйони гривень;

У Синельниківському районі загинув чоловік;

На Дніпропетровщині жінку затисло у легковику через ДТП;

2022-11-30 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин