Кримінал
Події
У Запорізькій області невідомий кинув гранату «РГД-5» на територію приватного будинку

У Запорізькій області невідомий кинув гранату «РГД-5» на територію приватного будинку

До чергової частини відділу поліції № 6 Запорізького РУП ГУНП надійшло повідомлення про вибух гранати на території одного з будинків у селі Сонячному. Невідома особа жбурнула «РГД-5» на подвір’я. Через інцидент постраждали чотири людини. Всі госпіталізовані з осколковими пораненнями різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє zp.npu.gov.ua.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.15, ч.2 ст.115, ч.1 ст. 263 КК України - замах на злочин, умисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Досудове розслідування триває.

«Поліція Запорізької області посилила перевірочні заходи  з метою виявлення вибухових пристроїв. В тому числі правоохоронці звертають увагу на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки,  ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали. 

Поліцейські звертаються до всіх громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про зберігання або незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами, повідомляйте негайно до найближчого територіального підрозділу поліції або за телефоном 102», - повідомляють у ГУНП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

У Кривому Розі викрили злочинців, які незаконно вирубували ліс і спричинили 500 млн грн збитків;

У Нікополі зіткнулися «Audi A6» та «Mitsubishi Lancer»: один з водіїв помер дорогою до лікарні;

У Запоріжжі на одному з пунктів фільтрації водій намагався дати поліціянту 100 доларів;

2022-09-12 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин