Події
Кримінал
Поліція Запоріжжя відреагувала на насильство відносно жінок

Поліція Запоріжжя відреагувала на насильство відносно жінок

Під час воєнного стану поліціянти продовжують реагувати на факти домашнього насильства та допомагають жертвам «сімейних агресорів». Про це повідомили у ГУНП у Запорізькій області.

Так, на лінію 102 звернулася мешканка Комунарського району Запоріжжя. Вона повідомила про агресію та загрозу насильства від свого чоловіка. Чоловік 1994 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожував дружині фізично розправою, принижував та намагався завдати тілесних ушкоджень. Правоохоронці припинили дії кривдника та склали відносно нього адміністративний матеріал за ст. 173-2 КУпАП та винесли терміновий заборонний припис строком на 10 діб.  

Також нещодавно у Шевченківському районі чоловік 1988 року народження проігнорував заборону у будь-який спосіб наближатись та контактувати зі своєю співмешканкою. За порушення умов виконання термінового заборонного припису відносно правопорушника складено адміністративний матеріал за ст. 173-2 КУпАП. Подальшу долю тирана визначить суд.

Жінка з Вознесенівського району повідомила, що її співмешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, висловлювався нецензурними словами на її адресу та побив її. По приїзду, поліцейські забезпечили безпеку постраждалої жінки, а відносно її співмешканця, 1972 року народження, склали адміністративний матеріал та вручили терміновий заборонний припис строком на 10 діб. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У П’ятихатках водій «Daewoo Gentra» влетів в автовишку: він загинув на місці;

У Запоріжжі припинена діяльність підпільних гральних закладів;

У Кам'янському викрито новий шахрайський call-центр;

 

2022-09-13 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин