Події
Поліція Запоріжжя примусово видворила нелегала за межі України

Поліція Запоріжжя примусово видворила нелегала за межі України

Співробітники Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області спільно з інспекторами Управління державної міграційної служби провели заходи з примусового видворення 40-річного іноземця. Він перебував на території України більше дозволеного законодавством строку.

Чоловік потрапив в нашу країну у жовтні минулого року і не виїхав у встановлений термін. Він перейшов на нелегальне становище та всіляко ухилявся від перспективи залишити нашу країну. У квітні ДМС відправила йому рішення про видворення, яке чоловік також проігнорував.

«Тому цього тижня поліцейські доставили правопорушника до Управління державної міграційної служби Комунарського району, де відносно нього було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.203 КУпАП – порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень. Фігуранта супроводжено до прикордонного пункту пропуску «Могилів-Подільський» Вінницької області, через який він покинув територію нашої держави», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

За репост Скабєєвої: Суд заборонив працівнику райради в Кривому Рогу обіймати посади на 10 років;

Офіцер повітряних сил з Дніпропетровщини став найсильнішою людиною у світі;

Український тенісист Сергій Стаховський провів майстер-класи для дітей в Дніпрі та Запоріжжі;

 

2022-09-19 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин