Події
Поліцейські Запоріжжя встановлюють обставини двох ДТП з постраждалими: подробиці

Поліцейські Запоріжжя встановлюють обставини двох ДТП з постраждалими: подробиці

Автопригоди стались у Вознесенівському та Запорізькому районах. Потерпілих, серед яких малолітня дитина, госпіталізовано до медичних закладів. Поліцейські просять свідків та очевидців подій надати наявну в них інформацію.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора ввечері, 22 серпня, близько 17:40, 28-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснював рух по автодорозі Запоріжжя-Нікополь. В попутному напрямку позаду нього рухався Toyota Verso, під керуванням 52-річного водія. В той час коли керманич першої автівки приступив до повороту ліворуч на нерегульованому перехресті, водій другої - виїхав на зустрічну смугу для виконання маневру обгону. У результаті відбулось зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок аварії з травмами різного ступеня тяжкості до лікарень міста були доставлені водій Toyota Verso і троє його пасажирів. Серед них - 14-річна дівчина.

Того ж дня о 20:10 у Вознесенівському районі міста сталася аварія за участі пішохода. 24-річний водій маршрутного автобусу «Volkswagen» під час руху по проспекту Соборному в напрямку бульвара Шевченка скоїв наїзд на 54-річну запоріжанку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП жінку було госпіталізовано до міської лікарні.

Відомості за обома фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за телефонами: 067-613-83-15 або «102».

Читайте також:

Вогонь охопив моторний відсік та салон: у Дніпрі на Осінній вулиці зайнявся легковик;

Майже 4 млн грн збитків довкіллю: на Дніпропетровщині затримали браконьєрів, що виловлювали раків;

Підтримував дії держави-агресора та збройних формувань: у Кривому Розі викрили чергового колаборанта

2023-08-23 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин