Події
Кримінал
Пограбував літнього чоловіка: в Запоріжжі затримано рецидивіста

Пограбував літнього чоловіка: в Запоріжжі затримано рецидивіста

27 серпня о 10:30 до Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення від 83-річного місцевого мешканця про те, що його пограбували біля Правобережного ринку.

Зловмисник вихопив із кишені дідуся мобільний телефон і документи та втік. Правоохоронці розшукали крадія, ним виявився 35-річний раніше судимий мешканець Запоріжжя. Викрадене майно повернули власнику. За скоєне грабіжнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

На виклик одразу прибули оперативники та слідчі територіального підрозділу поліції. Вони відпрацювали місце злочину та прилеглу територію, опитали можливих свідків нападу та встановили прикмети грабіжника.

У результаті проведених заходів через добу працівники кримінальної поліції з’ясували особу зловмисника та його місцеперебування. Раніше судимий житель міста тільки у червні звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Заради легкої наживи наркозалежний зловмисник пограбував старенького. Викрадені документи одразу викинув, а мобільний телефон – збув.

2023-09-02 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин