Кримінал
Побив 80-річну бабусю та пограбував її: Суд дав 7,5 років тюрми мешканцю Пологівського району Запоріжжя за розбійний напад

Побив 80-річну бабусю та пограбував її: Суд дав 7,5 років тюрми мешканцю Пологівського району Запоріжжя за розбійний напад

П’яний 32-річний чоловік прийшов на подвір’я 80-річної односільчанки та увірвався у будинок. Погрожуючи їй вбивством, почав кулаками бити пенсіонерку по голові та тулубу. Потім заволодів грошима, мобільним телефоном та за силою зірвав з шиї жінки срібний ланцюг. Завершив свою чорну справу кражею з гаражу перфоратора та бензопили.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Запорізької області.

За публічного обвинувачення прокурорів Дніпровської окружної прокуратури Запоріжжя чоловіка визнано винним чоловіка у вчиненні розбійного нападу та крадіжці, поєднаних із проникненням у житло (ч. 3 ст. 187,  ч. 3 ст. 185 КК України). Вироком суду за сукупністю злочинів йому призначено покарання у вигляді 7 років 5 місяців позбавлення волі із конфіскацією усього належного майна.

Під час судових засідань обвинувачений свою вину не визнавав, а навпаки, заперечував умисел у своїх діяннях. Покаявся лише після дослідження усіх доказів, висновків експертизи та промови прокурора.

Читайте також: У Павлограді чоловік хотів дати хабара поліцейському: що вирішив суд;

2022-09-27 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин