Події
Кримінал
Планував робити «закладки» канабісу: В Запоріжжі поліція затримала 52-річного наркоділера

Планував робити «закладки» канабісу: В Запоріжжі поліція затримала 52-річного наркоділера

За даними слідства, 52-річний мешканець Запоріжжя незаконно придбав наркотичний засіб «канабіс» і зберігав його вдома. В подальшому планував збувати на території Шевченківського району міста шляхом так званих «закладок».

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

Під час санкціонованих обшуків у підозрюваного виявлено 1,5 кг канабісу, частина якого розфасована в зіп-пакети. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить понад 300 тис. грн. Також  під час обшуку вилучено електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи,  грошові кошти та інші докази його злочинної діяльності.

Чоловіка затримали, йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Запоріжжя місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному  придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції №3 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Читайте також:

Водія вантажівки затиснуло в кабіні: На Кайдацькому мосту в Дніпрі зіштовхнулись 3 автівки;

Плавці з Дніпра, Кривого Рогу та Запоріжжя стали призерами «Euro Meet 2023» в Люксембурзі; 

У Дніпрі виявили ще три заклади з гральними автоматами: деталі;

2023-01-31 09:40:00
true
Відео Дня








Архів Новин