Життя
Підтримайте в онлайн-голосуванні: Працівників Запорізької АЕС номінували на звання «Людина року з контролю над озброєннями»

Підтримайте в онлайн-голосуванні: Працівників Запорізької АЕС номінували на звання «Людина року з контролю над озброєннями»

Щороку Асоціація контролю над озброєннями номінує окремих осіб і колективи на звання «Людина року з контролю над озброєннями». Цьогоріч за героїчні зусилля з підтримки ядерної та радіаційної безпеки на атомній станції в умовах величезних труднощів, спричинених російською військовою окупацією та в умовах триваючих обстрілів станції, номінували персонал ЗАЕС.

Про це повідомляє «Енергоатом».

Переможця визначатимуть за результатами онлайн-голосування, яке розпочалося 8 грудня 2022 року і триватиме до 12 січня 2023 року. Результати оголосять наступного дня – 13 січня.

Віддати свій голос на підтримку працівників ЗАЕС можна за посиланням.

Номінантів на почесне звання відзначають за значні зусилля для просування ефективного контролю над озброєннями, нерозповсюдження та роззброєння, підтримання ядерної та радіаційної безпеки, а також підвищення обізнаності про загрози, які створює зброя масового ураження.

«Ми розуміємо, що ця номінація є малою втіхою, оскільки народ України терпить труднощі та втрати, спричинені вторгненням, але ми сподіваємося, що номінація допоможе ще більше висвітлити важливі зусилля людей, які обслуговують та експлуатують ЗАЕС, і заохотить їх вистояти. Дякуємо за ваш внесок у безпечніший світ», – наголосили організатори премії.

Асоціація контролю над озброєннями (Arms Control Association) була заснована 1971 року у США. Вона є національною позапартійною організацією, покликаною підтримувати ефективну політику контролю над озброєннями.

 

Читайте також: На випадок повторення 8 грудня: адреси травмпунктів у Дніпрі;

Поцупив товари в магазині: Поліція Запоріжжя розшукує чоловіка за скоєння крадіжки;

Прикордонники на Одещині затримали ухилянта з Дніпра, який тікав від призову за 6 тис. доларів;

В одному з кар’єрів Кривого Рога виявили тіла зниклих 6-річного та 8-річного хлопчиків.

2022-12-09 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин