Кримінал
Події
Підрізав та викрав телефон: запорізькі оперативники розкрили розбійний напад

Підрізав та викрав телефон: запорізькі оперативники розкрили розбійний напад

Фігуранта затримали впродовж декількох годин. Наразі його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне чоловіку загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

3 листопада, близько 19:50, правоохоронці отримали повідомлення про напад на чоловіка у під’їзді одного з будинків Вознесенівського району Запоріжжя.

Поліцейські опитали 42-річного потерпілого та з’ясували, що в одному із закладів відпочинку він познайомився з чоловіком, з яким разом вживали алкогольні напої. Після чого громадяни вирішили продовжити відпочинок та направились до місця мешкання потерпілого. У під’їзді будинку між ними виник конфлікт. У результаті якого фігурант наніс опоненту кілька ножових поранень, відібрав мобільний телефон та втік. 

При проведенні першочергових пошукових заходів правоохоронці виявили встановлені камери відеоспостереження. Під час перегляду записів, оперативники впізнали чоловіка, який неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських. Упродовж декількох годин зловмисника розшукали. Ним виявився раніше засуджений 40-річний місцевий житель.

Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Не впорався з керуванням та перекинувся: у Криворізькому районі ліквідували наслідки ДТП із вантажівкою;

За пограбування містянина поліцейські Кам'янського затримали 44-річного іноземця;

У Кривому Розі під час ліквідації пожежі надзвичайники врятували чоловіка

2023-11-05 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин