Кримінал
Переходила по пішоходному переходу: В Запоріжжі 24-річна водійка «Audi» збила 20-річну дівчину

Переходила по пішоходному переходу: В Запоріжжі 24-річна водійка «Audi» збила 20-річну дівчину

В середу, 11 січня, близько 17:25 до відділу поліції №5 Запорізького районного управління повідомили про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалою у Хортицькому районі Запоріжжя. Водійка іномарки наїхала на дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Постраждала отримала травми, не сумісні з життям.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Встановлено, що 24-річна водійка автомобіля «Audi» під час руху по вул. Хортицьке шосе наїхала на 20-річну місцеву мешканку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.   

Внаслідок аварії від отриманих тілесних ушкоджень пішохідка померла в кареті швидкої допомоги.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, з проханням звернутися до органів поліції за тел.: (097) 116-30-42 або 102.

Поліцейські вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху бути уважними та дотримуватись Правил дорожнього руху. Водії зобов’язані дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та, за можливості, утримуватися від поїздок у нічний час. Пішоходи, в свою чергу, повинні переходити проїжджу частину виключно у спеціально відведених для цього місцях, а під час руху у темний час доби та в умовах недостатньої видимості - зобов’язані використовувати світлоповертальні (флікери) елементи на одязі.

Читайте також: В Новомосковську на Дніпропетровщині поліція розшукує 16-річну дівчину;

2023-01-13 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин