Кримінал
Перейшла на бік ворога: Запорізька облрада позбавила нагород ексзаступницю директора КП «Міська молочна кухня» в Енергодарі

Перейшла на бік ворога: Запорізька облрада позбавила нагород ексзаступницю директора КП «Міська молочна кухня» в Енергодарі

Розпорядженням голови обласної ради скасовано розпорядження попередніх років про нагородження особи, яка в умовах війни здійснила перехід на бік ворога. Так, скасовано розпорядження про нагородження Грамотою Запорізької обласної ради заступницю директора КП «Міська молочна кухня» Енергодарської міської ради у 2017 році Наталію Лабяк.

Про це повідомляє відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

«Дії нагородженої відзнакою Запорізької обласної ради особи, яка в умовах війни здійснила перехід на бік ворога, є несумісними з визначеними підставами для нагородження відзнаками Запорізької обласної ради», - йдеться у розпорядженні.

Всі нагороди, призначені даній особі, вважаються недійсними та підлягають поверненню до Запорізької обласної ради.

Як повідомляє «МИГ», Наталія Лабяк - депутат Енергодарської міської ради від партії «Слуга народу» стала новим гауляйтером Енергодару, після відсторонення від керування містом Волги (Молокова).

«За свою кар’єру 62-річна Лабяк, яку в місті називають «Молочною королевою», була в різних партіях – від «Батьківщини» та «партії регіонів» до «партії захисників вітчизни» та «слуги народу», - пишуть журналісти.

Читайте також: Вісім обстрілів за ніч: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 1 грудня;

2022-12-01 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин