Кримінал
Пасажирка померла в лікарні: Поблизу Степногірська на Запоріжжі мікроавтобус в'їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі

Пасажирка померла в лікарні: Поблизу Степногірська на Запоріжжі мікроавтобус в'їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі

В середу, 1 лютого, близько 6-ї години ранку 53-річний водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись при несприятливих погодних умовах по трасі Харків-Сімферополь з боку Запоріжжя в напрямку селища Степногірськ, не врахував дорожню обстановку та зіткнувся з автомобілем «КамАЗ», який стояв частково на правому узбіччі у попутному напрямку.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та його пасажирка - 51-річна мешканка Степногірська - отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Того ж дня під наглядом лікарів жінка померла у реанімаційному відділенні медичного закладу.  

Обидва транспортні засоби вилучено.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування триває, призначено низку спеціальних експертиз.

Поліцейські наголошують, що у зв’язку з погіршенням погодних умов та відсутністю вуличного освітлення в темну пору доби, всі учасники дорожнього руху мають бути максимально уважними.

Водіям автомобілів необхідно знизити звичну швидкість на 5-10 км, контролювати дистанцію між транспортними засобами та уникати різких маневрів. В умовах недостатньої видимості або в темну пору доби на неосвітлених ділянках доріг використовувати протитуманні фари як окремо, так і з ближнім або дальнім світлом фар. За можливості утримуватися від поїздок в негоду на далекі відстані та у нічний час.

Читайте також: У Марганці затримали чоловіка, який поширював комуністичну символіку;

2023-02-03 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин