Кримінал
Життя
Події
Організували наркобізнес зі щомісячним доходом у майже 3 млн грн: на Запоріжжі судитимуть учасників злочинної організації

Організували наркобізнес зі щомісячним доходом у майже 3 млн грн: на Запоріжжі судитимуть учасників злочинної організації

Розслідуванням встановлено, що семеро раніше судимих за наркозлочини запоріжан налагодили на території обласного центру незаконне виготовлення та розповсюдження метамфетаміну та екстазі.

Організацію і контроль за наркобізнесом взяла на себе 35-річна жінка. Учасники угруповання працювали за заздалегідь розробленою схемою - «товар» збували у безконтактний спосіб або «з рук у руки» за готівку.

Щомісяця підозрювані реалізовували до 1,5 кг психотропних речовин. Це приносило злочинній організації за цінами «чорного ринку» майже 3 млн грн доходу.

Прокурори Запорізької обласної та Вознесенівської окружної прокуратур скерували до суду обвинувальний акт стосовно організатора та шістьох учасників злочинної організації за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збуту психотропних речовин або їх аналогів (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Дніпрі закінчили основний етап перейменування вулиць: дерусифіковано близько 500 топонімів;

Встигли закласти телефон до ломбарду: у Дніпрі затримали групу крадіїв;

Запорожанин намагався втекти з України за 5000$: подробиці.

2024-02-27 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин