Кримінал
Події
Організувала наркопритон у власному будинку: у Запоріжжі викрили зловмисницю

Організувала наркопритон у власному будинку: у Запоріжжі викрили зловмисницю

«Гостинністю» запоріжанки користувалися наркозалежні особи, які разом з нею вживали метадон та марихуану. Правоохоронці задокументували незаконну діяльність зловмисниці та вилучили речові докази. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

26 серпня слідчі провели санкціонований обшук у приватному домоволодінні 39-річної фігурантки. На момент візиту правоохоронців в оселі перебували власниця та двоє її знайомих, які в цей час вживали наркотичний засіб.

В результаті слідчих дій працівники поліції виявили та вилучили 22 медичних шприці із залишками невідомої речовини, чотири різноманітних пристрої для паління із залишками речовин, два зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору та близько 150 грамів речовини рослинного походження.

Згідно з висновком експертизи, вилучені речовини – це наркотичні засоби «метадон» та «канабіс».

Наразі фігурантці повідомлено про підозру у злочинах, передбачених ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Заволодіння майже 1 млн грн під час ремонту школи: повідомлено про підозру заступниці мера Дніпра та підряднику;

Новий законопроєкт: у «дорослих» студентів та аспірантів не будуть забирати відстрочку від мобілізації;

Постраждала у важкому стані: у Новокодацькому районі Дніпра вогнеборці врятували жінку з палаючої квартири

2023-09-17 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин