Війна в Україні
Обстріляли 20 міст та сіл: Ситуація в Запорізькій області на ранок 13 вересня

Обстріляли 20 міст та сіл: Ситуація в Запорізькій області на ранок 13 вересня

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Російські війська основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів. За минулу добу вони обстріляли позиції українських захисників з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляє Запорізька ОВА.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу війська РФ обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі 20 населених пунктів. Надійшло 42 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів.

12 вересня піротехніки ДСНС виявили 4 одиниці касетних елементів, 12 одиниць безпечних залишків від реактивних систем залпового вогню в населених пунктах Запорізького району. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені.

Впродовж доби для надання допомоги населенню у вирішенні побутових потреб співробітники ДСНС здійснили підвіз 10 т технічної води у Гуляйполе Пологівського району.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів та гуманітарного розмінування залучалося 53 рятувальника та 13 одиниць техніки.

Протягом минулої доби евакуйовано 1780 людей, з них 465 – діти.

Читайте також: В Запоріжжі 55 пожежних вночі гасили пластикові пляшки на складі вторинної сировини;

В Запоріжжі 13 вересня тимчасово змінить маршрут трамвай №3;

2022-09-13 10:40:00
true
Відео Дня








Архів Новин