Кримінал
Події
Обікрав магазин військового спорядження та угнав скутер: у Запоріжжі затримали раніше судимого чоловіка

Обікрав магазин військового спорядження та угнав скутер: у Запоріжжі затримали раніше судимого чоловіка

Вчора, 12 жовтня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про угон скутера в Олександрівському районі міста. 20-річний чоловік повідомив, що близько 23:30 залишив транспортний засіб на вулиці перед будинком, а вранці виявив його відсутність.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Впродовж кількох годин правоохоронці встановили особу викрадача та його місцезнаходження. Ним виявився 33-річний раніше судимий за майнові злочини запоріжанин.

Крім того, встановлено, що правопорушник перебуває в розшуку за вчинення крадіжки в Комунарському районі. 15 липня вночі шляхом віджиму дверей фігурант проник до приміщення магазина військової амуніції, звідки викрав армійське спорядження та тактичні аксесуари.

Зловмисника затримали на підставі ст. 207 Кримінального кодексу України. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крім цього, вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Читайте також:

У Кривому Розі затримали чоловіка з підробленим військовим квитком;

Опалювальний сезон у Дніпрі: коли тепло прийде у помешкання містян;

Нова пастка від шахраїв: допомога для українців у розмірі 6600 гривень

2023-10-13 21:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин