Події
Кримінал
Ніс з собою 28 грам амфетаміну: запорізькі поліцейські викрили можливого розповсюджувача наркотиків

Ніс з собою 28 грам амфетаміну: запорізькі поліцейські викрили можливого розповсюджувача наркотиків

Зловмисник замовив психотроп в Інтернеті та отримав його на одному з поштових відділень міста. Його затримали, а заборонену речовину вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі правоохоронці перевіряють фігуранта на причетність до розповсюдження наркотиків. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

26 вересня поліцейські зупинили 36-річного чоловіка на одній з вулиць Шевченківського району. Під час перевірки у нього виявили пакунок із кристалічною речовиною білого кольору (попередньо - психотропна речовина амфетамін) вагою понад 28 грамів. 

Чоловік пояснив правоохоронцям, що виявлену речовину він замовив в мережі Інтернет для особистого вживання.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 20 тисяч гривень. Його направлено до Запорізького НДЕКЦ для проведення експертизи. Крім того, у порушника вилучили мобільний телефон та три сім-карти різних мобільних операторів. 

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, чоловіку повідомлено про підозру. Правопорушнику може загрожувати до трьох років ув’язнення.

Читайте також:

На Дніпропетровщині злочинці вкрали пальне, призначене для потреб оборони;

Продавав медичні рецепти на придбання метадону: поліцейські Кривого Рогу припинили злочинну діяльність лікаря-нарколога;

У Дніпрі викрито чергову схему незаконного переправлення ухилянтів за кордон

2023-09-29 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин