Війна в Україні
Нічний «прильот» у Запоріжжі: Стало відомо, що пошкодила ворожа ракета

Нічний «прильот» у Запоріжжі: Стало відомо, що пошкодила ворожа ракета

Сьогодні, 5 серпня, вночі, під час під час повітряної тривоги російські війська обстріляли один з об‘єктів інфраструктури у передмісті Запоріжжя.

«Пошкоджено виробниче обладнання. Постраждалих немає.

Внаслідок удару виникла пожежа в цеху підприємства, що була вчасно ліквідована рятувальниками ДСНС», - повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Обов‘язково реагуйте на усі сповіщення про повітряну небезпеку. Не забувайте, що учора вранці під час тривоги у місті сталося два прильоти. Бережіть себе та своїх рідних», - нагадав мешканцям міста секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Взагалі на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Тернувате, Григорівка, Веселянка, Юльївка, Новогригорівка. Надійшло 34 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів.

Протягом минулої доби вдалося евакуювати 1337 людей, з них  340 – діти.

Читайте також: В Запоріжжі 5 серпня тимчасово змінить маршрут трамвай №14;

2022-08-05 10:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин