Кримінал
Події
Невиконання батьківських обов’язків: у Запоріжжі притягнули до відповідальності матір-наркоманку півторамісячної дитини

Невиконання батьківських обов’язків: у Запоріжжі притягнули до відповідальності матір-наркоманку півторамісячної дитини

Жінка залишила немовля на бабусю, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські встановили місцезнаходження матері, яка згідно з висновком лікарів вживала наркотичні речовини. У правопорушниці вилучено наркотики та відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Поліцейські отримали інформацію про те, що в Дніпровському районі міста батьки неналежно виховують новонароджену дитину. В результаті перевірки встановлено, що матір залишила півторамісячну дитину бабусі, яка зловживає алкогольними напоями.

Правоохоронці встановили місцезнаходження матері. Під час поверхневої перевірки в кишені 27-річної жінки поліцейські виявили ємність з кристалічною речовиною білого кольору. Крім того, лікарями підтверджено факт вживання правопорушницею «солі».

Працівники служби у справах дітей тимчасово помістили немовля до медичного закладу – для з’ясування стану здоров’я. В подальшому в судовому порядку буде вирішуватись питання щодо позбавлення жінки батьківських прав.

Наразі відносно матері складено адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також відкрито кримінальне провадження за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Завдав численних ударів товаришу під час бійки: патрульні Дніпра виявили ймовірного вбивцю;

«Укрзалізниця» скасовує поїзд до Перемишля через Дніпро: подробиці;

Пограбував на вокзальній станції та втік: поліцейські Дніпра затримали 24-річного зловмисника

2023-08-18 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин