Кримінал
Події
Напали на водія маршрутного таксі: на Запоріжжі затримали двох зловмисників

Напали на водія маршрутного таксі: на Запоріжжі затримали двох зловмисників

В одному із сіл Запорізького району зловмисники напали на перевізника, спричинили йому тілесні ушкодження та заволоділи грошима. Поліцейські встановили нападників та провели обшуки за їх адресами. Фігурантам загрожує до п'ятнадцяти років увʼязнення з конфіскацією майна. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Поліцейські з’ясували, що 13 липня на кінцевій зупинці громадського транспорту у селі Івано-Ганнівка Запорізького району двоє чоловіків - 29-річний мешканець Запоріжжя та 37-річний житель Вільняська - напали на 64-річного водія маршрутного таксі сполученням «Запоріжжя – Івано-Ганівка» та спричинили йому тілесні ушкодження.

Крім того, з автомобіля викрали гроші у розмірі 1500 гривень.

Потерпілий кликав на допомогу, тож правопорушники припинили свої злочинні дії та втекли з місця події.

Також поліцейські з’ясували, що 17 серпня, старший з фігурантів біля кінцевої зупинки у селі Івано-Ганнівка стріляв у бік автомобіля, в якому на той час перебував потерпілий.

Правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків та вилучили речові докази злочинних дій. Нападникам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, старшому за віком фігуранту ще повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства  (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Одного з підозрюваних арештовано, наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу іншому. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

На Дніпропетровщині прокурори попередили витрачання 1,3 млрд грн з бюджету на реконструкцію спортивного палацу «Метеор»;

Вагітні жінки в Україні самі вирішуватимуть, коли їм йти у декрет;

Загоряння через коротке замикання: у Запоріжжі внаслідок пожежі у багатоповерхівці загинула жінка

2023-11-13 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин