Кримінал
Події
Намагався дати хабаря правоохоронцю за сприяння в збуті метадону: у Запоріжжі викрили наркоділка

Намагався дати хабаря правоохоронцю за сприяння в збуті метадону: у Запоріжжі викрили наркоділка

Налагоджуючи схему розповсюдження наркотиків та психотропів на території міста, фігурант через третіх осіб запропонував посадовій особі Запорізького ГУНП неправомірну вигоду у розмірі 10 тис доларів на місяць за вирішення «проблемних питань», які виникатимуть із правоохоронними органами під час збуту наркотиків.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Для припинення протиправних дій поліцейський звернувся в Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції, оперативники якого і затримали злочинця «на гарячому» під час передачі першої частини неправомірної вигоди в сумі 5 тис доларів.

Слідчі Нацполіції повідомили зловмиснику про підозру за пропозицію і надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст.369 КК України). Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Вкрали понад пів мільйона гривень через онлайн-банкінг: на Дніпропетровщині судитимуть трьох учасників організованої групи;

В Україні з'явилася перша братська могила військових, які загинули на війні з РФ;

За вчинення домашнього насильства поліція Синельниківського району притягнула до кримінальної відповідальності 46-річну жінку

2024-05-03 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин