Кримінал
Події
На Запоріжжі повідомлено про підозру організатору масштабного наркотрафіку та ще двом членам угруповання

На Запоріжжі повідомлено про підозру організатору масштабного наркотрафіку та ще двом членам угруповання

За даними слідства, 31-річний чоловік організував у Запоріжжі наркомережу з виготовлення та збуту психотропних речовин. До злочинної діяльності зловмисник залучив ще двох місцевих мешканців.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

Встановлено, що підозрювані обладнили гаражне приміщення, яке належало одному із членів групи, під підпільну нарколабораторію. Там вони виготовляли, фасували та зберігали метамфетамін.

Крім того, із метою розширення наркобізнесу організатор угруповання налагодив канал імпортування із-за кордону МДМА (екстазі). Контрабандний товар отримував через міжнародних перевізників та поштовим сервісом у вигляді звичайних відправлень.

За результатами проведених обшуків у наркоділків виявлено та вилучено обладнання для фасування наркотиків, більше 200 розфасованих зіп-пакетів із психотропною речовиною, 150 пігулок екстазі, ввезених контрабандним шляхом, півтисячі наліпок із рекламою наркотичних та психотропних речовин, бойові припаси тощо.

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької та Вознесенівської прокуратур повідомлено про підозру трьом членам організованої групи в незаконному виготовленні, придбанні, перевезенні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини в особливо великих розмірах, контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини, організації та утриманні місць для виробництва наркотиків, а також у придбанні обладнання та прекурсорів для їх виготовлення (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 305, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 311 КК України).

Читайте також:

У Дніпрі розшукують 83-річного дідуся;

До Перемоги разом: команда «Громадської сили» з Нікополя придбала і передала на фронт чергову партію ударних дронів;

Вилучили понад 150 тисяч гривень: дільничні офіцери поліції Дніпра продовжують протидіяти продажу нелегальної підакцизної продукції

2024-01-15 19:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин