Події
Кримінал
На Запоріжжі поліцейські викрили автокрадія

На Запоріжжі поліцейські викрили автокрадія

50-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння викрав фургон «Renault Trafic» у знайомого та поїхав з міста. Впродовж декількох діб правоохоронці розшукали зловмисника і транспортний засіб на території сусідньої області. Фігуранту вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До відділу поліції № 2 (Олександрівський) Запорізького райуправління за допомогою звернувся житель обласного центру, який повідомив про угон свого автомобіля. 

Про це повідомляє   відділ комунікації поліції Запорізької області.

За словам потерпілого, фургон він періодично давав у користування своєму знайомому, який проходить курс соціальної адаптації після лікування від алкогольної та наркотичної залежностей в одній із громадських організацій міста. 14 серпня чоловік знов «зірвався» й без дозволу взяв його авто, поїхав у невідомому напрямку та не відповідає на дзвінки. 

Для розшуку автомобіля та затримання викрадача поліцейські негайно ввели в дію план «Перехват». Були орієнтовані всі наряди та територіальні підрозділи, в тому числі й сусідніх регіонів. 

У результаті заходів за допомогою колег відділення поліції № 1 Нікопольського районного управління ГУНП в Дніпропетровській області працівники кримінальної поліції встановили місцезнаходження транспортного засобу та самого угонщика.

Правопорушник не заперечував провину. Свої дії пояснив тим, що того дня сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння, повертатись до центру реабілітації в такому вигляді не схотів, тому поїхав із міста.

На підставі зібраних доказових матеріалів під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури фігуранту оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.Читайте також:

2023-08-19 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин