Події
На водосховищі в Запорізькій області рибінспектори оштрафували рибалку на 36 тис. грн. за 5 кг риби

На водосховищі в Запорізькій області рибінспектори оштрафували рибалку на 36 тис. грн. за 5 кг риби

В суботу, 17 грудня, на акваторії Каховського водосховища, поблизу с. Нижня Хортиця рибінспектори спільно із працівниками водної поліції викрили громадянина, який незаконно ловив рибу сіткою у брід. У такий спосіб він добув 5 кг риби: 20 карасів, 2 плоскирки та 1 ляща. Збиток, завданий рибному господарству, становить 36,397 тис. грн.

Про це повідомляє Запорізький рибоохоронний патруль.

За фактом грубого порушення правил рибальства на чоловіка оформили протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Сітка та незаконно добута риба вилучені до рішення суду.

Для недопущення незаконно вилову державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля продовжують здійснювати заходи по попередженню грубих порушень правил рибальства. У період з 17 по 20 грудня задокументовано 17 порушень в сфері рибальства та торгівлі водними біоресурсами. В ці дні рибінспектори вилучили у правопорушників 67 кг водних біоресурсів, а завдані рибному господарству збитки становлять понад 45 тис. грн.

Так, наприклад, 20 грудня на стихійному ринку по вул. Новгородська у Хортицькому мікрорайоні Запоріжжя державні інспектори зафіксували порушення продажу водних біоресурсів. Реалізатор не зміг надати будь-яких документів на водні біоресурси: 30 кг карася сріблястого та 20 кг товстолоба. За даним фактом оформлено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучили до рішення суду.

Довідка:
У режимі консультування громадян та фіксації звернень відносно порушень природоохоронного законодавства у сфері водних біоресурсів в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Запорізькій області працює цілодобова «гаряча лінія» (067)-622-04-66.

 

Читайте також: На Дніпропетровщині палали гаражні бокси;

Прийшов в гості та вкрав телефон: правоохоронці Запоріжжя затримали зловмисника;

2022-12-21 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин