Життя
Технології
Події
Мікрогранти: в Запоріжжі учасники програми «Власна справа» отримали 61 млн грн

Мікрогранти: в Запоріжжі учасники програми «Власна справа» отримали 61 млн грн

 

У Запоріжжі протягом 2023-2024 рр. за цими програмами заявники отримали грантові кошти на суму 61 млн грн. та працевлаштували 251 працівника на створені робочі місця. Про це повідомила директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.
«У 2024 році позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на створення бізнесу отримали вже 30 заявників, з-поміж них 2 внутрішньо переміщені особи,  3 – ветерани, учасники бойових дій, одна людина з інвалідністю.
Програма мікрогрантування продовжується і набирає популярності, охоплює різні сфери діяльності. Серед успішних бізнес-проєктів можна виділити: відкриття закладів громадського харчування, кав'ярень та їдалень, виробництво продукції та сільськогосподарське виробництво тощо», - розповіла посадовиця.
Нагадаємо, подати заявку на отримання мікрогранту в сумі від 50 до 250 тис. грн можуть як діючі підприємці, так і люди, які тільки планують започаткувати власну справу.
Заяву разом з бізнес-планом можна подати через портал Дія. Там же можна ознайомитись з термінами подачі заяв по кожній хвилі.
 Обов'язковою умовою отримання коштів є створення 1-2 робочих місць. Грантові кошти повертаються державі шляхом сплачених податків і обов'язкових зборів у процесі діяльності впродовж трьох років.
 
Додаткову інформацію можна отримати в Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або у нашому Телеграм.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

2024-03-05 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин