Війна в Україні
Мешканці Запоріжжя через Президента України Зеленського вимагають від місцевої влади доступних бомбосховищ

Мешканці Запоріжжя через Президента України Зеленського вимагають від місцевої влади доступних бомбосховищ

Вікторія Володимирівна Арцаблюк вчора опублікувала петицію №22/166066-еп щодо потреби мешканців Запоріжжя в цілодобово доступних сховищах. Адже російська армію щодня веде ракетні обстріли обласного центра.

«Пане Президенте, закликаємо Вас розглянути цю петицію та терміново поставити завдання компетентним органам м. Запоріжжя

Запоріжжя кожного дня потерпає від ворожих атак. Наше прифронтове місто - одне з тих, що приймає основний удар на себе. Під час обстрілів страждає цивільна інфраструктура, нищівних руйнувань зазнають житлові будинки, кількість жертв постійно зростає. Люди не можуть потратити до укриттів, коли це вкрай необхідно. Через обстріли з окупованих територій повітряна тривога не спрацьовує вчасно. Під час обстрілів прямувати до укриттів вулицями міста вже надто небезпечно!

Люди мають право йти до укриттів на ніч, але існуючи пункти захисту закриті тоді, коли немає повітряної тривоги. Самих бомбосховищ не достатньо, або вони є непридатними для захисту населення.

Запоріжжя потребує більше повноцінних місць цивільного захисту, які повинні бути відкритими 24/7. Наразі життя містян та переселенців, що знайшли прихисток у Запоріжжі, знаходиться під цілодобовою загрозою.

Дуже чекаємо на прийняття відповідних негайних мір!»,
- йдеться в петиції.

За день її вже підписали понад 700 громадян.

Читайте також: В Дніпрі під час обстрілів загинули 4 співробітника Держспецзв'язку;

Випустили понад 100 снарядів, важко поранили 6-річну дитину: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 12 жовтня;

2022-10-12 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин