Війна в Україні
Мер Мелітополя Іван Федоров: «Мелітополь деокупують. І всі, хто допомагав окупантам, пройдуть поліграф»

Мер Мелітополя Іван Федоров: «Мелітополь деокупують. І всі, хто допомагав окупантам, пройдуть поліграф»

Міський голова Мелітополя попередив мешканців міста, які збираються допомагати «новій владі» та російським військовим у підготовці до референдума, про кримінальну відповідальність за це. А також повідомив, що такі люди після деокупації міста проходитимуть перевірку на поліграфі.

Про це він повідомив в ТГ-каналі.

«Старші по будинкам, квартальні, члени псевдо виборчих комісій  - всі, хто допомагатиме окупантам в організації та проведенні референдуму - на вас чекає неминуча кримінальна відповідальність: позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Сьогодні ворог каже, що «всіх не пересаджають та в них немає доказів». Проте докази є. І всі ваші дії ми фіксуємо, аби знати, хто допомагає окупантам. Кримінальні справи будуть відкриті і амністії тут не передбачено.

Мелітополь деокупують. І всі, хто допомагав окупантам, пройдуть поліграф. А його не обманеш.

Щоденно на електронну пошту [email protected] нам повідомляють, хто сьогодні підігрує ворогу та думає, що відповідальності не буде. Дарма! Всі ваші прізвища вже відомі. Тож думайте: ви продали Батьківщину чи ви залишитесь із Батьківщиною», - написав він.

Читайте також: Фіксується накопичення ворожих військ у районі Кривого Рогу, - Вілкул;

2022-08-05 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин