Події
Кримінал
«Купили алкоголь з рук»: до лікарні Запоріжжя потрапила дівчинка без свідомості

«Купили алкоголь з рук»: до лікарні Запоріжжя потрапила дівчинка без свідомості

До чергової частини відділення поліції №1 Запорізького РУП надійшло повідомлення з дитячої лікарні про те, що до них доставили 12-річну дівчинку без свідомості. Лікарі діагностували у підлітка гостре отруєння етанолом. Встановлено, що неповнолітня вживала алкогольні напої, які вони з подругою придбали «з рук» у Шевченківському районі міста.

До продажу причетна жінка 1956 року народження.

«У фігурантки, 1956 року народження, поліцейські виявили та вилучили 240 літрів алкогольних продуктів бродіння, розлитих в бідони, 2,75 літрів спирту, понад 70 літрів пива, 6 пляшок, об’ємом 0,5 л з написом «Кінг брідж», 4 пляшки вина та 70 пачок цигарок без марок акцизного податку. В якості речових доказів вилучені також чорнові записи, які фіксували товарообіг фальсифікату.

На цей час триває розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що призвело до отруєння особи) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення», - зазначають правоохоронці.

На батьків неповнолітніх також складений протокол про адміністративне правопорушення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі суд стягнув державі 198 тис. грн. застави за прихильника росіян, який переховується від слідства;

В Україні є нова пам'ятна монета: її присвятили силам ТРО;

Дніпровський Крим: що сталося з собакою, яка плакала на місці ракетного удару;

2022-10-04 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин