Кримінал
Хотів втекти з України на гумовому човні: Прикордонники затримали ухилянта з Запоріжжя на березі річки Тиса

Хотів втекти з України на гумовому човні: Прикордонники затримали ухилянта з Запоріжжя на березі річки Тиса

Упродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 11 чоловіків призовного віку, які мали намір втекти з України поза пунктами пропуску. В тому числі 4 громадян України затримали на березі Тиси прикордонники відділу «Вилок»: двох закарпатців, одного чоловіка з Вінниччини та одного - з Запоріжжя.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Затримані прикордонниками на березі Тиси чоловіки збиралися долати річку гумовим човном. Вже відомо, що за свій «вояж» горе-утікачі заплатили по 3 тис. доларів.

Крім того, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Лужанка» вдалось затримати переправника разом із двома утікачами від мобілізації, які прибули на Закарпаття з Львівщини, щоб незаконно перетнути українсько-угорський кордон.

Ще 3 спроби порушення українсько-румунського кордону припинили прикордонники відділу «Ділове», у результаті чого затримали чотирьох осіб.

Наразі оперативники загону встановлюють причетних до організації незаконного переміщення військовозобов’язаних чоловіків через кордон.

Стосовно затриманих, які вчинили адмінправопорушення передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», склали протоколи, справи скерували до суду.

Читайте також: Конфлікт з пістолетом: В Дніпрі затримали уродженця Донеччини, який є в базі сайту «Миротворець»;

2023-02-13 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин