Кримінал
Хабар за недокументування злочину: В Запорізькій області судитимуть працівника Мелітопольського РТЦК та СП

Хабар за недокументування злочину: В Запорізькій області судитимуть працівника Мелітопольського РТЦК та СП

У липні 2022 року військовослужбовець надав працівнику СБ України 5 тис. грн. хабара за недокументування скоєного ним злочину - придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

За процесуального керівництва Запорізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері обвинувальний акт стосовно працівника Мелітопольському районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який обвинувачується у незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів, без передбаченого законом дозволу, та наданні неправомірної вигоди за вчинення дії з використанням наданої влади чи службового становища (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 369 КК України) направлено до суду.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Слідчого відділу Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Читайте також: Передавала спецслужбам РФ координати ЗСУ, отримані від свого чоловіка-військового: На Дніпропетровщині СБУ викрила зрадницю;

На блокпосту в Дніпропетровській області нацгвардійці затримали авто з 4 чоловіками, які причетні до діяльності проти України;

2022-09-02 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин