Спорт
Каратистка Олександра Шолохова з Запоріжжя виграла престижну K1 Premier League в Єгипті

Каратистка Олександра Шолохова з Запоріжжя виграла престижну K1 Premier League в Єгипті

В Каїрі (Єгипет) 27-29 січня проходили найпрестижніші змагання Всесвітньої Федерації Карате - K1 Premier League. Спортсменка клубу «Concordia» з Запоріжжя Олександра Шолохова стала чемпіонкою в категорії -61 кг.

Про це повідомляє Федерація карате України.

Вітаємо Олександру та її тренера Анатолія Михайленка!

У змаганнях брали участь 22 українських спортсмени. А загалом на турнірі виступали 382 найкращих каратистів з 58 країн.

Українська збірна завоювала 3 золотих та 1 бронзову медалі та посіла друге загальнокомандне місце на Karate 1 Premier League Cairo 2023! Лідером командного заліку стала команда господарів турниру – Єгипту.

«Чи не вперше такий високий результат за всю історію участі нашої збірної на прем'єр-лігах!», - пише керівництво Федерації.

Серія змагань K1 Premier League - найпрестижніші змагання Всесвітньої Федерації Карате, участь в яких можуть брати атлети, які посідають не нижче 32-ї сходинки світового рейтингу в своїй категорії (крім окремих випадків, коли дозволяється брати участь атлетам, які посідають нижчі сходинки світового рейтингу в разі наявності вільних місць в категорії). В кожній категорії змагаються лише 32 найкращих атлета світу за системою Round Robin – «круговою системою», коли атлет змагається за вихід із пулу із кожним атлетом в своєму пулі.

 

Читайте також: В Дніпрі провели турнір пам‘яті старшого тренера збірної Дніпропетровської області з боксу Михайла Кореновського;

Каратистка Еліна Сєлємєнєва з Запоріжжя виграла Чемпіонат Європи U21 на Кіпрі;

Рекорд турніру: Стрибунка у висоту Ярослава Магучіх з Дніпра виграла змагання у Франції;

Ярослава Магучіх з Дніпра з рекордом виграла іменні змагання олімпійського чемпіона у Норвегії.

2023-02-07 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин