Кримінал
Йшли до кордону з Угорщиною: На Закарпатті правоохоронці затримали двох ухилянтів з Запоріжжя

Йшли до кордону з Угорщиною: На Закарпатті правоохоронці затримали двох ухилянтів з Запоріжжя

У Виноградівському районі Закарпатської області оперативні співробітники Чопського прикордонного загону викрили на гарячому закарпатця, який за грошову винагороду мав організувати незаконне переправлення до Угорщини двох громадян України призовного віку. Така послуга вартувала «клієнтам» 9 тис. євро.

Про це повідомляє ДПСУ.

Правоохоронці зупинили чоловіків поблизу держрубежу, коли ті рухалися разом з переправником в бік Угорщини. Вони вийшли з автомобіля, яким їх доправили у прикордоння, та рухалися пішки. Обидва затримані виявилися жителями Запоріжжя.

Переправника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». 

Заходи проводили за повідомленням оперативників Чопського загону у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», у взаємодії з прикордонниками Мукачівського загону, співробітниками МІПОЛ, слідчими ГУНП України в Закарпатській області та за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Читайте також: На Дніпропетровщині в ДТП постраждали українка та 3 громадянина Чехії;

На Дніпропетровщині Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила від здійснення правосуддя суддю;

2023-03-14 11:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин