Кримінал
Події
Двоє загинули, ще двоє травмовані: у Запоріжжі затримали водія, який скоїв смертельне ДТП

Двоє загинули, ще двоє травмовані: у Запоріжжі затримали водія, який скоїв смертельне ДТП

Подія відбулась у Вознесенівському районі. При розвороті ліворуч водій Chevrolet Aveo не надав переваги в русі автомобілю Toyota Camry, який рухався у зустрічному напрямку, та допустив зіткнення транспортних засобів. Унаслідок аварії двоє громадян загинули, ще двоє травмовані. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора ввечері, 29 жовтня, правоохоронці Запоріжжя отримали повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками. Встановлено, що близько 22:50 36-річний водій автомобіля «Chevrolet Aveo» здійснював рух по Набережній магістралі в напрямку вулиці Українська. При виконанні розвороту ліворуч не надав переваги в русі авто «Toyota Camry», яке рухалось у зустрічному напрямку, та допустив зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок аварії 21-річний водій та 34-річний пасажир Toyota Camry загинули на місці події, а двоє його пасажирів - 19-річна дівчина та 31-річний чоловік були госпіталізовані до міської лікарні.

За результатами медичного огляду, водій автомобіля «Chevrolet Aveo» тверезий. Наразі його затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також:

Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані;

До 102 тисяч гривень: в Україні хочуть штрафувати за порушення комендантської години;

У Кривому Розі в неділю спалахнув приватний будинок

2023-10-30 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин