Події
Добровільно пішов на співпрацю з ворогом: до 15 років ув’язнення засуджено ще одного псевдопосадовця з окупованого Мелітопольського району

Добровільно пішов на співпрацю з ворогом: до 15 років ув’язнення засуджено ще одного псевдопосадовця з окупованого Мелітопольського району

Прокурорами в суді доведено, що вихователь школи-інтерната  після окупації Мелітопольського району добровільно пішов на співпрацю з ворогом. 

За пропозицією окупаційної влади він зайняв посаду "голови"  так званої «Терпеньевской сельской администрации». 

Обвинувачений активно підтримував збройну агресію рф. Він ініціативно забезпечував представників спецслужб рф інформацією стосовно осіб, які чинять їм спротив, а також про наявність серед мешканців Терпіннівської громади військових ЗСУ та учасників АТО.

За його «наводкою» окупанти організовували незаконні викрадення людей та обшуки у «незгідних» з окупаційним режимом.

За публічного обвинувачення прокурорів Запорізької обласної прокуратури жителя Мелітопольського району визнано винним у державній зраді та колабораційній діяльності (ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна та позбавлено права обіймати посади в органах влади строком на 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

У Синельниківському районі викрили двох крадіїв: деталі;

У Новомосковську 32-річний чоловік пограбував пенсіонера;

Угнав та розібрав на запчастини: поліцейські Синельниківського району затримали викрадача мототранспорта.

 

 

 

2023-10-27 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин