Кримінал
Події
До 8 років тюрми: правоохоронці Запоріжжя розкрили крадіжку на будівництві

До 8 років тюрми: правоохоронці Запоріжжя розкрили крадіжку на будівництві

Неодноразово судимий чоловік таємно проник на територію приватного домоволодіння, де підробляв на будівельних роботах. Викравши звідти обладнання, він збирався здати його до ломбарду. Втім, бажаного здійснити не встиг – його перехопили оперативники.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

8 січня, близько 09:30, до поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що з території його будівництва зникли вартісні інструменти для монтажних та ремонтних робіт. Правоохоронці встановили особу та місцезнаходження правопорушника. Саме в цей час той прямував із викраденим до місцевого ломбарду. Зловмисником виявився 39-річний житель Запоріжжя, вже не раз судимий за вчинення майнових злочинів.

Поліцейські встановили, що останнім часом чоловік працював на будівництві у приватному домоволодінні, виконуючі різноманітні будівельні роботи. Днями за відсутності господарів та можливих свідків він переліз через паркан та викрав з підсобного приміщення монтажні інструменти на суму понад 20 тисяч гривень. 26 січня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Псував майно у стані алкогольного сп’яніння: поліція охорони Кривого Рогу затримала хулігана в магазині;

У Дніпрі дільничні офіцери поліції виявили факт незаконного продажу тютюнових та алкогольних виробів на суму близько 200 тисяч гривень;

2,47 проміле: у Кривому Розі затримали нетверезого водія

2024-01-30 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин