Кримінал
Події
До 10 років увʼязнення: у Запоріжжі викрили 46-річного наркоторговця

До 10 років увʼязнення: у Запоріжжі викрили 46-річного наркоторговця

Чоловік налагодив незаконний «бізнес» із розповсюдження психотропних речовин на території обласного центру. Раніше несудимий місцевий мешканець збував «товар» під час особистих зустрічей із клієнтами. За вчинене фігуранту загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що житель міста розповсюджує наркотичні речовини на території обласного центру. В ході слідчих заходів було встановлено особу зловмисника – ним виявився  46-річний чоловік. 

«Із рук в руки» він продавав «товар» наркозалежним особам по 2 тисячі гривень за грам. Працівники поліції провели обшуки за місцем мешкання фігуранта та на дачній ділянці, яку він орендує. За їх результатами виявлено та вилучено зіп-пакети з речовинами (попередньо – «метамфетамін» та «канабіс»), 39 кущів конопель з ознаками культивації, електронні ваги, шприці, сім карти, мобільні телефони, банківські картки та близько 190 тисяч гривень.

Наразі зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

35 тонн фальсифікату: БЕБ викрило підпільне виробництво пального у Кривому Розі;

На Нікопольщині запроваджено світломаскування в режимі повного затемнення;

Поліція Кривого Рогу затримала підозрюваного у розбійному нападі на касира банку

 

2023-12-19 18:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин