Кримінал
Події
До 10 років позбавлення волі: у Запоріжжі пʼяний хлопець забив до смерті сусіда по гуртожитку

До 10 років позбавлення волі: у Запоріжжі пʼяний хлопець забив до смерті сусіда по гуртожитку

20-річний житель Заводського району в стані алкогольного сп’яніння побив сусіда по гуртожитку, який вийшов відчинити йому двері. Від отриманих травм чоловік помер під час реанімаційних заходів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

17 вересня, близько 23:55, до поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що в приміщенні гуртожитку під час реанімаційних заходів помер чоловік, якому були спричинені тілесні ушкодження. 

Правоохоронці встановили, що близько 22:40 додому повернувся 20-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. В цей час між сусідами відбувся словесний конфлікт, в ході якого юнак схопив дерев’яну палицю та став бити нею опонента. У результаті потерпілий отримав численні травми голови, зокрема відкритий перелам кісток лицьового черепа. Під час реанімаційних заходів чоловік помер.

Зловмисника затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Наїхав на собаку та покинув місце події: патрульні Кривого Рогу затримали водія;

Дніпропетровщина зайняла перше місце за кількістю резонансних екологічних правопорушень;

У Новокодацькому районі Дніпра зайнявся автомобіль

2023-09-20 19:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин