Кримінал
35 тис. грн. за внесення записів до трудової книжки: В Запоріжжі поліція підозрює в хабарництві посадовця транспортного держпідприємства

35 тис. грн. за внесення записів до трудової книжки: В Запоріжжі поліція підозрює в хабарництві посадовця транспортного держпідприємства

В листопаді 2022 року посадовець після звільнення підлеглого працівника з підприємства вимагав від нього 35 тис. грн. за внесення відповідного запису до трудової книжки та повернення диплома з додатками до нього. Підозрюваний розумів, що без вказаних документів працівник у подальшому не зможе працевлаштуватись за спеціальністю та вимушений буде погодитись на його умови.

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

Чоловіка викрили правоохоронці під час одержання всієї суми хабара.

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури Запоріжжя керівнику підрозділу однієї з філій державного підприємства у сфері транспорту повідомили про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Відділ поліції №2 Запорізького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників УСР в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.

Читайте також: У Дніпрі під завалами зруйнованого будинку опинилась героїня з Азовсталі;

2023-01-16 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин