Кримінал
Події
30 грамів амфетаміну: у 23-річного жителя Запоріжжя вилучили наркотичні речовини

30 грамів амфетаміну: у 23-річного жителя Запоріжжя вилучили наркотичні речовини

16 жовтня під відпрацювання території міста правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка на вулиці Європейській. Під час перевірки документів поліцейські виявили в нього два пакети із кристалічними речовинами (попередньо – психотропи «амфетамін» та «Альфа-PVP») загальною вагою близько 30 грамів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

23-річний запоріжанин пояснив правоохоронцям, що психотропні речовини замовив в інтернет-мережі та отримав через поштове відправлення.

Цього ж дня за місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили та вилучили 10 грамів речовини рослинного походження (попередньо - канабіс), електронні ваги та три сім-карти різних мобільних операторів.

Вилучені речові докази направлено до Запорізького НДЕКЦ для проведення експертиз. За цим фактом  внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Остаточна правова кваліфікація дій раніше не судимого чоловіка буде встановлена за результатами експертних досліджень та в процесі подальших слідчих дій. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

У Синельниковому під час руху спалахнула Mazda CX-5;

15 років за ґратами: на Дніпропетровщині засуджено військового нзф днр, який під час окупації жорстоко поводився із цивільним населенням;

Рівень алкоголю в крові перевищував норму у 25 разів: запорізькі патрульні затримали нетверезого водія

2023-10-17 20:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин