Кримінал
Події
2500 гривень за годину: у Запоріжжі викрили трьох сутенерш

2500 гривень за годину: у Запоріжжі викрили трьох сутенерш

Троє жінок на території обласного центру організовували місця для надання сексуальних послуг та залучили до «бізнесу» близько десяти місцевих жительок. Для клієнтів година «сервісу» коштувала 2 500 гривень.  

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Правоохоронці встановили, що 31-річна жителька Запоріжжя залучила до протизаконного бізнесу двох подруг. На території міста вони підшукали 10 жінок, які надавали послуги сексуального характеру за гроші. В орендованих квартирах, адреси яких вони щотижня змінювали, «підприємиці» влаштовували зустрічі дівчат із клієнтами.

В ході обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-карти, візитівки, чорнові записи, ноутбуки, банківські картки та грошові кошти, отримані у результаті незаконної діяльності. Правопорушницям вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Одну із адміністраторок затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Продавав неіснуючу сільськогосподарську техніку: у Новомосковську поліцейські викрили шахрая;

В Україні запустили «реєстр педофілів»;

У Соборному районі Дніпра патрульні виявили неповнолітнього, який розкладав закладки з наркотичними речовинами

2023-11-30 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин