Війна в Україні
23 загиблих та 28 поранених: Під Запоріжжям російські війська обстріляли колону, що готувалася виїхати на окуповану територію

23 загиблих та 28 поранених: Під Запоріжжям російські війська обстріляли колону, що готувалася виїхати на окуповану територію

Сьогодні, 30 вересня, близько 7 години ранку війська РФ завдали ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру.

«Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

Є загіблі та поранені.

На місці зараз працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби», - написав голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Остання інформація від Старуха:

«Наразі відомо щодо 23 загиблих та 28 поранених. Всі цивільні люди, наші земляки».

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, люди щодня виїзджають їз обласного центру, щоб підтримати своїх родичів, передати життєво важливі ліки мирному населенню і повернутись назад.

«Поки що неможливо навіть полічити кількість загиблих та поранених людей. Серед постраждалих в тому числі мелітопольці. Не пробачимо», - написав він.

Інформацію щодо пошуку безвісти зниклих осіб, які могли перебувати на фільтраційному пункті пропуску Запоріжжя під час російської збройної атаки, можна отримати у поліції за тел. 050-452-91-95.



Читайте також: В Запоріжжі 30 вересня тимчасово змінить маршрут трамвай №3;

2022-09-30 09:43:00
true
Відео Дня








Архів Новин