Кримінал
Події
200 грамів Альфа-PVP у пакеті з-під кави: у Запоріжжі виявили наркодільчиню

200 грамів Альфа-PVP у пакеті з-під кави: у Запоріжжі виявили наркодільчиню

27-річна запоріжанка отримала психотроп в одному з поштових відділень міста. Жінку опитали, а заборонену речовину вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі правоохоронці перевіряють громадянку на причетність до розповсюдження наркотиків. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

20 жовтня на одній з вулиць Запоріжжя правоохоронці зупинили жінку. Під час перевірки у неї виявили посилку, а в ній - пакет з-під кави з кристалічною речовиною (попередньо - Альфа-PVP) вагою близько 200 грамів.

Громадянка пояснила, що вона не знала про вміст поштового відправлення, яке її попросила отримати знайома. Надати дані подруги правопорушниця відмовилася.

Вартість вилученого психотропу за цінами «чорного ринку» становить близько 130 тисяч гривень. Його направлено до Запорізького НДЕКЦ для проведення експертизи. 

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

На Дніпропетровщині втричі зросла кількість випадків сказу;

До 15 років тюрми: поліцейські Дніпра затримали неповнолітнього хлопця за вбивство 47-річного чоловіка;

У Дніпрі поступово відкриватимуть дитячі садочки: подробиці

2023-10-22 13:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин