Спорт
18-річний боксер Єгор Кірилюс з Запоріжжя виграв турнір в Німеччині

18-річний боксер Єгор Кірилюс з Запоріжжя виграв турнір в Німеччині

В Німеччині з 24 по 26 лютого проходив міжнародний турнір з боксу. Спортсмен СК «Мотор-Січ» та Запорізької обласної ШВСМ 18-річний Єгор Кірилюс виглядав у німецькому рингу переконливіше за інших боксерів ваговій категорії 54 кг і здобувши впевнені, дострокові перемоги над своїми суперниками, став переможцем змагань.

Про це повідомляє Запорізька обласна ШВСМ та «Суспільне».

Запорізький спортсмен боровся з трьома суперниками: чехом, голландцем та німцем, розповідає тренер Іван Гринь, і ці поєдинки він завершив достроково в першому ж раунді.

За словами Івана Гриня, восени минулого року Єгор виїхав до Німеччини, оселився в передмісті Дюссельдорфа та знайшов спортивну залу, де щодня тренується, але постійно тримає зв'язок з українським тренером:

«Телефонує мені, розповідає. Я намагаюсь підкорегувати його роботу. Всі знають, що він з України, у нього багато екіпірування збірної, на тренування він приходить саме в ній. Тренери одразу перевірили його в спарингу. Він одразу себе зарекомендував. Наразі у нього спаринг-партнер – учасник Олімпійських ігор, він трохи старший за нього».

В Німеччині Єгору пропонують навчатися в місцевій академії, укласти контракт, але поки юнак не поспішає з рішенням, бо сподівається повернутися до України та продовжити виступати за національну збірну.

Вітаємо Єгора Кірилюса та його тренера Івана Гриня з яскравим успіхом у Німеччині та бажаємо подальших успіхів на міжнародних змаганнях з боксу!

Читайте також: Юні боксерши з Павлограда завоювали «срібло» та «бронзу» на турнірі в Румунії;

2023-03-03 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин