Кримінал
1,5 т макової соломки під виглядом комбікорму: Поліція затримала мешканця Харкова, який відправив собі посилку з Запоріжжя

1,5 т макової соломки під виглядом комбікорму: Поліція затримала мешканця Харкова, який відправив собі посилку з Запоріжжя

За даними слідства, харків’янин, перебуваючи у Запоріжжі, відправив собі до Харкова посилку — 1,5 тонни нібито комбікорму для тварин. 4 жовтня він приїхав забирати посилку зі своїми двома спільниками. «Комбікорм», який був розфасований у 60 полімерних мішків, чоловіки почали складати у мікроавтобус, але довантажити його їм не вдалось. Їх затримали поліцейські. Під час огляду слідчі виявили у мішках 1,5 т макової соломки.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

Під час подальших слідчих дій правоохоронці виявили на території складського приміщення у Харкові підпільний цех, де фасували сировину з метою подальшого збуту. Вилучено ще близько 200 кг наркотичної сировини та спеціальне обладнання.

Наразі прокурори окружної прокуратури ініціювали перед судом питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюють джерела постачання наркотичного засобу та особ, причетних до злочинної схеми.

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури Харкова трьом харків‘янам повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудове розслідування здійснюють слідчі Харківського районного управління поліції №2 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників ТУ ДБР, розташованого у Полтаві, та Управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області ДБН Нацполіції України.

Читайте також: 7 років тюрми за померлу 4-річну дівчинку: Суд визнав винним мешканця Запоріжжя, який п’яним створив ДТП на Хортиці;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 6 жовтня; 

7 ракетних ударів по багатоповерхівках: В Запоріжжі рятувальники шукають людей під завалами;

У Дніпрі двоє підлітків викрали авто з приватного подвір'я: подробиці.

2022-10-06 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин