Події
10 згортків із речовинами наркотичного походження: патрульні Запоріжжя затримали 42-річного чоловіка

10 згортків із речовинами наркотичного походження: патрульні Запоріжжя затримали 42-річного чоловіка

Днями інспектори отримали виклик про конфлікт. Заявник повідомив, що вже тиждень у нього вдома мешкає знайомий, який обіцяв у найкоротший термін покинути квартиру. 

Прибувши на місце події, з дозволу власника патрульні увійшли до помешкання. У квартирі перебував 42-річний чоловік, під час бесіди останній погодився покинути приміщення, проте помітно нервував. Відтак інспектори провели поверхневу перевірку й виявили у громадянина 10 згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження. 

Також у гаджеті громадянина охоронці порядку виявили листування та фотознімки, які свідчать про можливу причетність чоловіка до розповсюдження наркотичних речовин.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме усі обставини та надаватиме правову кваліфікацію події. 

У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Криворізькі патрульні виявили автомобіль, який перевозив ємності з пальним без відповідних документів;

Через порушення правил безпеки у Запоріжжі зайнялися житловий будинок та гараж;

У Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на майже 1,5 мільйони гривень.

2023-12-17 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин