Війна в Україні
10 нічних прильотів по Запоріжжю: Ситуація в Запорізькій області на 25 вересня

10 нічних прильотів по Запоріжжю: Ситуація в Запорізькій області на 25 вересня

В ніч на 25 вересня російська армія знов атакувала Запоріжжя. Удари ворожих ракет зафіксовані одразу в декількох районах міста та селі біля обласного центру в Запорізькому районі. Наразі відомо щодо трьох поранених.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Обласний центр знову став мішенню ворога. Окупант завдав масованого ракетного удару. За попередньою інформацією було близько 10 прильотів.

Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. В одному з районів знеструмлена електропідстанція.

Ворог підступний та непередбачуваний. Будьте уважні. Дбайте один про одного», - розповів він.

За словами секретаря Запорільзкої міськради Анатолія Куртєва, внаслідок обстрілів у багатоквартиних будинках та будинках приватного сектору пошкоджено вікна. В деяких з будинків ще й зруйновано покрівлі.

«Також пошкоджень зазнали заклади освіти та лікарня. Зараз комунальні служби займаються ліквідацією наслідків ракетних ударів.

Тепер про оперативну обстановку на фронті. Минулої доби ворожі обстріли позицій наших військ було зафіксовано на Оріхівщині та Гуляйпільщині.

Водночас путінські терористи нещадно руйнують помешкання жителів регіону. Тільки за учора до правоохоронців надійшло 46 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури у Запорізькому, Василівському та Пологівському районах», - повідомив він.

В Мелітополі вчора ввечері місцеві мешканці чули гучний вибух в північній частині міста. За інформацією очевидців в ту сторону поїхала пожежна машина. Про це повдомив мер міста Іван Федоров.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі 17 населених пунктів. Надійшло 46 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів.

Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території евакуйовано 1122 людей, з них 230 – діти.

Читайте також: У Кам'янському затримали чоловіка, який підрізав іншого чоловіка;

2022-09-25 13:25:00
true
Відео Дня








Архів Новин